Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Εισαγωγή

Πολλοί από εμάς έχουμε ανταλλάξει απόψεις για τα αιολικά, από την αρχική διαβούλευση, μέχρι την ανησυχία ή την αγωνία για τις εξελίξεις.  Επειδή δεν έχουμε όλοι την ίδια θεώρηση, ή τις ίδιες προτεραιότητες, και επειδή είναι δύσκολο, είτε να μετρηθούμε, είτε να καταγράψουμε συνοπτικά τις απόψεις μας, τόσο για να ξέρουμε μεταξύ μας ,αλλά και για να μεταφέρουμε προς τα έξω κάποια άτυπη δημοσκόπηση, είπαμε, 2-3 από εμάς, να ξεκινήσουμε ένα μπλογκ, βασικά για σφυγμομέτρηση απόψεων.

Αυτό το μπλογκ δεν είναι υποκατάστατο άλλων επώνυμων ή ανώνυμων ιστοσελίδων που άπτονται του θέματος των ΑΠΕ στην Ελλάδα.  Υπάρχει μόνο για την καταγραφή απόψεων σε προκαθορισμένα και, όσο το δυνατόν, προσυμφωνημένα ερωτήματα

Θα παραθέσω εδώ μερικές βασικές "θέσεις" που είναι μέρος της επιχειρηματολογίας και του προβληματισμού.  Από αυτές τις βασικές "θέσεις" θα διαμορφώσουμε μία σειρά από ερωτήματα, που αν απαντηθούν υπό μορφή  "poll", ίσως προκύψουν οι στατιστικές μας απόψεις.

Επειδή και οι "θέσεις" και τα ερωτήματα του poll μπορεί να θεωρηθούν λανθασμένα, ακραία ή παραπλανητικά, όποιος θέλει μπορεί να προτείνει εναλλακτικές διατυπώσεις ή ερωτήσεις για το τελικό. Είτε εδώ στα σχόλια, είτε μέσω email με τα οποία εξ άλλου επικοινωνούμε.

Στην επόμενη ανάρτηση θα γράψω ένα πρώτο σχέδιο των "θέσεων", και όταν θα μοιάζει οριστικό, σε μεθεπόμενη, τις προτεινόμενες ερωτήσεις.

1 σχόλιο:

  1. Απατη και κυριως μια ακομα απατη της Κυβερνησης ΓΑΠ.
    Τους μαθαμε τους καταλαβαμε, αυτους τους πατρωνες τους και τα πρασινα αλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή